Българско дружество за защита на птиците
  SmartBirds
  Магазин
  Определител

Стани член на БДЗП

Test-drive Your Contribution Page

This page is currently running in test-drive mode. Transactions will be sent to your payment processor's test server. No live financial transactions will be submitted. However, a contact record will be created or updated and a test contribution record will be saved to the database. Use obvious test contact names so you can review and delete these records as needed. Test contributions are not visible on the Contributions tab, but can be viewed by searching for 'Test Contributions' in the CiviContribute search form. Refer to your payment processor's documentation for information on values to use for test credit card number, security code, postal code, etc.

Членството в Сдружение „Българско дружество за защита на птиците“ (БДЗП) изразява волята Ви да станете част от най-старата и най-голямата природозащитна организация в България. Ние работим за опазването на застрашени от изчезване диви видове птици и техните местообитания, отстояваме обществените интереси и правото на всеки на запазена природа и здравословна жизнена среда. С плащането на членски внос и даряването на средства, Вие подкрепяте директно нашата работа и давате своя глас за българската природа.

Стани член
Вид членство *
 Please renew my membership automatically.
Total Amount

Моля попълнете полетата по-долу, за да актуализирате своите данни.

Данни за регистрация за членство
За да намалим пластмасовия си отпечатък, заменихме издаването на пластмасови членски карти с такива в електронен формат. Можете да изберете в какъв формат да получите вашата членска карта, като поставите отметка в едно от полетата по-долу.
Бих желал да получавам съобщения от БДЗП по имейл. Съгласен съм БДЗП да предоставя моите данни и на своето дъщерно дружество “БДЗП“ ЕООД (ЕИК 200665710, със седалище и адрес на управление в гр. София, 1111, ж.к. Яворов, бл. 71, вх. 4, ет. 1, ап. 1) за да ги обработва и използва и да се свързва с мен с информационна цел.
 
*С настоящото декларирам, че желая да стана член на БДЗП. Запознат/а съм с целите на БДЗП, одобрявам ги и ще съдействам за тяхното постигане. Потвърждавам, че, лично или чрез свързани с мен лица, не осъществявам и не подпомагам дейност, която е несъвместима с целите на сдружението нито съм осъществявал такава дейност в миналото. Задължавам се да спазвам Устава и вътрешните правила на БДЗП и да пазя доброто име на сдружението. Задължавам се да уведомя изпълнителния директор на БДЗП в случай, че планирам да се включва в дейност, която е несъвместима с целите на сдружението или която може да се отрази неблагоприятно върху доброто му име.